19.5.08

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων




Στη δεύτερη εφ’ όλης της ύλης συγκέντρωσης της Επιτροπής Ηλιούπολης ενάντια στην κατασκευή της νέας περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού αποφασίσθηκε ομόφωνα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης την Πέμπτη 8 Μαϊου και μάλιστα αυτή τη φορά, επιστρατεύτηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι ώστε να χωρέσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν εκεί.
Παράλληλα αποφασίσθηκε η παρέμβαση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης με σκοπό, τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και οι υπόλοιπες παρατάξεις να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους στο σοβαρό αυτό θέμα.
Παρ’ ότι η Επιτροπή Ηλιούπολης έχει στείλει εγγράφως αίτημα στη Δημοτική Αρχή να φέρει το θέμα προς συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει καμία απάντηση.
Παράλληλα, σχεδιάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008.
Στη συγκέντρωση-συζητήση, που οργανώθηκε στις 8 Μαϊου ακούστηκαν οι φωνές όλων όσων επιθυμούσαν να παρέμβουν, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι φορέων που πρότειναν λύσεις για την επίλυση του κυκλοφοριακού συμπορευόμενοι με την Επιτροπή Ηλιούπολης, για προώθηση των Μέσων Μαζκής Μεταφοράς.




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Συγκέντρωση: Τετάρτη 11 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια: