19.5.08

Η πρώτη συγκέντρωση




Τη Δευτέρα 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η πρώτη συγκέντρωση της Επιτροπής Κατοίκων Ηλιούπολης ενάντια στην κατασκευή της νέας Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, στην πλατεία της Αγ. Μαύρας.
Κάτοικοι της γειτονιάς και όχι μόνο, έδωσαν τo παρόν προκειμένου να ενημερωθούν από την Επιτροπή, για το τι σχεδιάζεται να γίνει δίπλα στα σπίτια τους.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μέλη της Επιτροπής παρουσίασαν τη θέση τους γύρω από το φλέγον αυτό ζήτημα και κατέθεσαν προτάσεις για την επίλυση του κυκλοφοριακού της Ηλιούπολης. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν επί του θέματος και να κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους διοργανωτές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων εναντιώθηκε στην καταστροφή του Υμηττού για την κατασκευή του δρόμου και στη κατασκευή ενός τεράστιου ανισόπεδου κόμβου, προσθέτοντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δημιουργεί νέα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Ηλιούπολη και πριμοδοτεί τη χρήση του Ι.Χ.
Το ραντεβού της Επιτροπής Κατοίκων Ηλιούπολης ανανεώθηκε για την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 19.30, στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: